.: Cara Memindahkan Barang ke Rumah Baru

SESEDAP RASA

SEDAP BAGIMU SEDAP JUA BAGIKU

Friday, 16 December 2011

Cara Memindahkan Barang ke Rumah Baru

Anda mungkin menghadapi masalah apabila bertukar ke rumah baru yang bakal diduduki,Tambahan pula rumah flat,Tentu susah nak mengangkut barang tersebut bukan..? Tapi apabila anda melihat video ini berkemungkinan besar anda mempunyai idea bagaimana mengangkut barang-barang berharga milik anda dengan pantas,Selain itu dapat menjimatkan jumlah pekerja.Sama ada anda mahu mengikut kaedah ini atau tidak itu terpulanglah kepada anda.







Tengok..!! Nak kerja mudah last-last apa pun tak boleh..hehe.. Kalau anda buat cara ini jika jadi apa-apa jangan cari 'Mengarut'.. hehhe..'Mengarut tidak akan bertanggungjawab..
Comments
12 Comments

12 comments:

n@n@ said...

memang mengarut lah cara tu
tak pasai pasai bekecai 1 tv
huhuhuhuhuhu

^__^

afzalsukasuki said...

haiya punah kalau barang2 aku dibuat mcmtu!

khairul said...

gila samdol

katak comel said...

ape pown x boley

naiemah_ramli said...

tak snggup eh nk bt..huhuhu..x psai kna bli lin..hihi

MaYa MustWany said...

bodus tul..agak2 ar..pe la..

r-5 said...

hahaha senangcara ni tapi masalahnya lansung tak masuk akal.. haha

TiraPengemis said...

hahaha...mmg hancusss barang

GKA said...

nasib baik tv tu murah ajer sekarang...

Anyyss Shuhaimi said...

gua tak duk kat flat. kemungkinan besar gua takkan buat camni. XD

ahowk orang islam said...

kerja gila. haahahhahaha

EmpayarUtama said...

terlebih kreatif la