.: Tandas yang Unik Dan Menarik

SESEDAP RASA

SEDAP BAGIMU SEDAP JUA BAGIKU

Sunday, 11 December 2011

Tandas yang Unik Dan Menarik

Mari kita lihat antara tandas-tandas yang unik nie,Manala tahu kalau ada yang teringin nak buat di rumah anda ke pejabat ke atau sebagainya lah. Jom terjah..!!

Tidak dapat bayangkan apa perasaan mereka waktu melepaskan hajat nie.. :-)



Untuk melepaskan hajat anda seolah-olah di tempat yang tinggi anda boleh mencubanya disini.Tandas ini terdapat di sebuah Resort Ski di Jepun.



Untuk merasai tandas yang mewah diperbuat daripada emas anda boleh mencubanya di sebuah tandas yang diberi nama Solid Gold Toilet yang terdapat di hong kong.


Untuk pengemar muzik tandas ini sesuai untuk anda  :-)



Tandas ini terdapat Aquarium yang menempatkan ikan



Tandas ini selain digunakan untuk membuang hajat ia juga boleh digunakan untuk membasuh baju,Dimana air mencuci baju itu digunakan untuk mencurah,Dengan sistem ini dapat lah menjimatkan pengunaan air. Tandas ini terdapat di jepun.



Tandas ini pula dikatakan terdapat di England.



Ini pula adalah tandas yang diletakkan di tengah-tengah bandar secara terbuka.



Tandas ini pula jika kita perhatikan dari luar ianya seakan-akan cermin biasa namun apabila masuk ke dalam tandas tersebut kita akan melihat orang yang lalu-lalang di sekitarnya.Yakinkah anda untuk mengunakan tandas ini..?? :-)


Comments
13 Comments

13 comments:

Sha. N. said...

Manusia bila dah terlalu kreatif..
Macam-macam dorang buat.

Gadis Pantai Timur said...

kreatif over limit..haha

DianaAzis said...

huhu..mcm2 diorang ni kan..apa la..tnds paling mhl mesti yg guna emas tu...

SeseDaP RaSa said...

Sha. N-betul bila terlalu kreatif n byk duit mcm2 depa buat.. :-)

Gadis Pantai Timur-hehe..memg dah over limit fikiran drang 2..

DianaAzis-rasa2nya yg guna emas 2 la.. :-)

fiezah91 said...

haha. macam2 tandas ada. berfikir diluar kotak betul diaorang ni.haha

Kotak Mancis said...

nak pancut pon ada mcm2 jenis... haishhh

r-5 said...

hahaha style lah tandas mulut tu.. :p btw tandas solid gold bapak gila membazir.. huhu

SeseDaP RaSa said...

fiezah91-hehhe :-)

Kotak Mancis-mcm2 bro.. saya amik yg bersesuaian ja yg ltak kat cini ..:-)

r-5-solid gold 2 memg mbzir..hehe

Tasha said...

x yakin yg last tu~~~
hehehe

SeseDaP RaSa said...

Tasha-xpe org di luar xnmpak org di dlm pnya..hehe..

Miss Xyz said...

siapa lah yg tringin nk buang air kat public?

SeseDaP RaSa said...

Miss Xyz -ada kalu betul2 x tahan..hehe

MaYa MustWany said...

uewwwwww (tuh je mampu mas mampu komen)