.: Followers ke 300 Mengarut Sudah

SESEDAP RASA

SEDAP BAGIMU SEDAP JUA BAGIKU

Sunday, 27 November 2011

Followers ke 300 Mengarut Sudah

Sudah 300 rupanya yang follow blog nie..Terima kasih semua yang sudi follow blog nie..:-) 



Mengikut firasat saya follower yg ke-300 nie dah lama dok usha..hehe
Buktinya ada kat bawah.. yang tengah tue adalah cik Miera .. hehhe





Kat bawah nie arr blog follower yg ke-300 tue.. Walaupun saya tengah menaip tapi saya dapat rasakan yang tuan punya belog nie mesti comey mcm blog dia juga sebab aura kecantikan dapat saya rasai kat sini..hehe'Mengarut' harap sangat2 yg dia masih belum berpunya.. ^_^".. Tunggu apa lagi jom terjah  http://yuslianayusof.blogspot.com/

Alang-alang ke blog cik Nana tue komen2 la sekali kebetulan cik nana nie ada join 'Contest Gadjet impian by Denai hati' Jom terjah cini  http://yuslianayusof.blogspot.com/2011/11/contest-gadjet-impian 

Setakat ini dulu :-)
Comments
12 Comments

12 comments:

ChaCha said...

dan lagi nk ngorat ye..hahaha...semoga berjaya :P

SeseDaP RaSa said...

ChaCha - saja cuba2.. ^_^"

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

tahniah ya . hehe :)

n@n@ said...

hahahahahahaha

ade olang buat enteli pacai saya ma

^___* wink wink !!

(senyum dah sampai telinga ni)

thanz tuan punye belog

sbb buat enteli pasal belog nana yg xseberapa tu
(siap promote gi contest DH tu)

thanz so much

^__^
(nana lau nak follow belog orang, nene mmg suke cari no yg cun2 je, mula lah duk usha2 belog tu-kdg2 tu telepas gak-sadis je)

hahahahahahahahhaha

NICE ENTELI (cewah, mntang2 entri psl belog die)

^__* wink wink !!

MaYa MustWany said...

hahah sempat dok ngorat..hihih..
tahniah2..blog best..

Pesona Algebra said...

untunglah follower yg ke 300 too hehe

katak comel said...

tahniah!!!

Wanie said...

sy rase takleh nak kecikkan badge tu, kalau awk besarkan size sidebar sikit lagi boleh ke?

ieyza afieyna said...

tahniah ;)

SeseDaP RaSa said...

::ini belog saya . cinta hati saya::-terima kasih ya.. :-)

n@n@-nanti kalu mnang blanja kfc na..hehe

MaYa MustWany - mana da ngorat pun..hehhe..terima kasih :-)

Pesona Algebra-kalu dpt jadikan awek lg untung..hehe

katak comel -terima kasih :-)

Wanie-dah buat seperti yg disuruh..:-)

ieyza afieyna-terima kasih :-)

Botak said...

percayalah., follower ramai tak janjikan apa² dalam blogging ni., btw, tahniah..

SeseDaP RaSa said...

Botak - trima kasih..:-)