.: Koleksi Perpustakaan Unik,pelik serta menarik yang dikumpulkan

SESEDAP RASA

SEDAP BAGIMU SEDAP JUA BAGIKU

Monday, 14 November 2011

Koleksi Perpustakaan Unik,pelik serta menarik yang dikumpulkan

Di Bawah adalah antara Image perpustakaan yang Unik,Pelik dan menarik.Mari kita lihat.. :-)


Public Library,Kansas City
Library Of Congress,Washington,DC,US

Riskdagen Library ,Swedish Parliament Library,Stockholm,Sweden

National Library,Belarus

Old British Reading Room ,British Museum,London,England

George Peabody Library,Baltimore,Maryland,USA

Library Of The Benedictine Monastery Of Admond ,Austria

Central Library,Seattle

Strahov Monastery-Theological Library,Prague,Czech Republic

Rijkmuseum Library,Amterdam


Jay Walker's Private Library

Trinity College Library,AKA,The Long Room,Dublin.Ireland

Real Gabinete Portugues De Leitura,Rio  De Janeiro,Brazil

Abbey Library St .Gallen. Switzerland

Setakat ini dulu :-)
Comments
16 Comments

16 comments:

ChaCha said...

lame dah tak g library...hurmmm

SeseDaP RaSa said...

ChaCha- Xpe da masa lg utk p lbrary..hehe

sis92 said...

dulu masa sekolah paling suka bila cikgu kata nak ajak g library..dalam kelas bosan hoho :D

❤ LoVe Cik Fia ❤ said...

wahh.. interesting betul library2 ni.. huhue..

kat Malaysia ade ke nak buat semua ni??

huhue (^_________^)

SeseDaP RaSa said...

Sis92-sama la mcm saya..hehe
❤ LoVe Cik Fia ❤-kat malaysia xtau la..nti2 ada kot..hehe

khairul said...

ini klu masuk bukan nk baca buku nih..mata melilau keadaan dlm building tuh

Nyamuk Terbang said...

gila teruja

SeseDaP RaSa said...

khairul-hehhe betul2..rasa2nya x jdi nak lajar kalu msuk dlm nie..hehe

Nyamuk Terbang-sy pun masih teruja.. :-)

DianaAzis said...

Hrmm..baru la nampak semuanya..dulu2 memang suka sangat2 bila pergi library..sekarang je tak berkesempatan walaupun library tak la jauh mana.. sian kan.. :)

Rosalia said...

pelik tp menarik :)

c genk bah ne said...

kalau lbrary mcm ne,balik2 genk dtg lbrary

Hanif Idrus Blog said...

jangan harapkan library lawa tapi tak der orang...kekekek

EmpayarUtama said...

Gambar 1st tu klasik ler...

NAZRUL AZAT said...

best woo dok dlm library, sbb aku pun keje dlm library :-)

- LIANA ASIF - said...

mmg unik dan menarik. mereka begitu mengagungkan ilmu, sebab 2 mereka maju..

Iza Teratak Usang said...

Assalam..
Kalau ada kat Malaysia, hari2 nak mai baca buku di sini..Salam ziarah dari terarak usang...
http://azilas.blogspot.com