.: Koleksi Fesyen Rambut yang unik,Pelik Dan Menarik

SESEDAP RASA

SEDAP BAGIMU SEDAP JUA BAGIKU

Saturday, 26 November 2011

Koleksi Fesyen Rambut yang unik,Pelik Dan Menarik

Kat cini aku nak kongsikan fesyen-fesyen rambut yang unik dan pelik.Jom kita tengok.
























Dan akhir sekali adalah fesyen yang paling terkini..


Fesyen yang last sekali tue sungguh mengujakan saya.. hehhe..
Setakat ini dahulu :-)



Comments
9 Comments

9 comments:

c'axoera said...

apakahhhh!!!

fyi - ur shoutbox lagging & blank! takleh nak jerit2 >_<
http://ch000tz.blogspot.com/2011/11/hanya-mahu-kekal-dalam-pelukkanmu.html

SeseDaP RaSa said...

c'axoera- tue arr shouutbox nie slalu problem npa ntah..

MuniRAH Kadir said...

pengsan tgk rambut2 yg pelik ni

Nelly The Strange said...

peliknya !!

ieyza afieyna said...

pelik nye.. memang mengarut la rambut mcm ni..hee

Mohd Zakwan said...

pelik tapi kalau tenung lama-lama, style jugak ! hehe
paling suka yang rambut 'muka kancil' tu . kat first gambar tu la..memang kreatif gile :D
Blog Mohd Zakwan :)

emy zulaiha said...

pelik2 la dorg neh kan :)

MaYa MustWany said...

hahaha kelakar..kreatif pun de ..pelik pun de..hiuhihi

chegu abbas said...

mak ai mcm2 haih depa ni...