.: Gambar ketua Skin Head Yang Insaf Membuang Tatu

SESEDAP RASA

SEDAP BAGIMU SEDAP JUA BAGIKU

Thursday, 24 November 2011

Gambar ketua Skin Head Yang Insaf Membuang Tatu

 Gambar di bawah adalah salah seorang ketua Skin Head yang insaf serta ingin menjalani hidup seperti orang biasa Beliau membuang tatu sepenuhnya di muka dan menjalani kehidupan normal bersama isteri dan anaknya.











Comments
10 Comments

10 comments:

DianaAzis said...

Nak buat tatu tu dah la menyakitkan, apa lagi la nak membuangnya. Risau jugak dengan budak-budak zaman sekarang ni..mereka kata tatu itu seni..cam nak pengsan dengar anak sepupu cakap camtu..Jenuh nak terangkan..

n@n@ said...

bole ilang ke tatoo?

bkn nnti ade kesan ke?

bole jadi bersih mcm tu ker?

pelik !!

kak lang said...

pernah tgk tv cara nk buang tatu, dr tu guna lazer tuk buang tp tak tahu la klu skit ke tak..tp cam tak skit je

khairul said...

baguih la klu camtu

Mawar said...

suci jer muke die bile dah xde tatu tu,..

izzana said...

lagi hnsem kalau xde tatu kan?

Prof Ique said...

sweetnye die bile peluk anak die tu...anak ke? hope so.

zareliqa afiqa said...

adoiyai! mesti sakit tu =.=

SeseDaP RaSa said...

DianaAzis - lama2 nti dah besar dorang pham ar 2..hehe

n@n@ - x ilang sepenuhnya pun.. cuba tgok btul2. :-)

kak lang - x pasti skit ke x.. hehe skit kot..

khairul - bleh jdi cntoh dkat ank muda :-)

Mawar - nmpak berseri-seri kan :-) mgkin mnda dia dah pstif dah kot..hehe

izzana - 2 3 kali ensem dari sbelumnya..hehe

Prof Ique - ha,a yg dia pluk 2 ank dia.

zareliqa afiqa - rasanya sakit la..hehe

MaYa MustWany said...

lagi smart tanpa semak samun tuh..lepas ni tangan2 dll.

pic last-dalam hati ada taman gak.